Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life Coach

Mar 30, 2020

136: Sömn Del: 4

I den näst sista delen om sömn så kommer jag för sista gången prata om de negativa hälsokonsekvenser som för lite sömn för med sig. En av sakerna vi ska prata om är sambandet mellan sömn och immunförsvar, vilket är EXTRA intressant i tider som dessa..


Mar 23, 2020

135: Sömn Del: 3

I den tredje delen om sömn ska vi idag tala om jetlag, melatonin, koffein och om de olika sömnstadierna vi går igenom under en natt! Vi ska också prata om vissa känslomässiga och kognitiva effekter av för lite sömn..! Det här vill ni INTE missa! Välkomna!


Mar 16, 2020

BONUS: Corona och oro

Det är mkt ovisshet som råder just nu, både om framtiden, men även om det direkta nuläget, så jag tänkte av den anledningen ägna detta avsnitt till att prata lite mer om oro, ovisshet och corona.. Jag kommer också prata lite om vad vi kan göra för att tackla detta på bästa sätt,...


Mar 16, 2020

134: Sömn Del: 2

Vi fortsätter på temat sömn! Idag ska vi prata lite mer om VARFÖR vi faktiskt blir trötta, vad som händer i hjärnan och hur vi påverkas utav det! Välkomna!


Mar 9, 2020

133: Sömn Del: 1

Sömn, tillsammans med träning och en god kosthållning, är en av de tre viktigaste grundpelarna för fysiskt och mentalt välmående. Trots det så är det den grundpelare, vars betydelse, vi förminskar som mest! 2 av 3 vuxna sover för lite, och det gör dom tyvärr inte ostraffat... Att...