Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life Coach

Sep 30, 2019

115: Hormoner, känslor och vanor. Del: 5

Idag är det dags för det femte och sista avsnittet i serien om hormoner och förklaringen till varför vi känner som vi gör. Idag ska vi prata om hormonet som är boven bakom känslor som stress, ångest och oro... Så missa inte detta! Välkomna!


Sep 23, 2019

114: Hormoner, känslor och vanor. Del: 4

Idag har det blivit dags att ta oss an: serotonin, endorfin och oxytocin. Dessa tre hormon, har precis som dopaminet, en, evolutionärt sett, avgörande roll för vår överlevnad. Hur vi påverkas, när vi påverkas, och VARFÖR vi påverkas, går jag igenom idag! Välkomna!


Sep 19, 2019

BONUS: Dags att skapa en förändring!

Har du nånting i ditt liv som du både vill, och vet att du behöver, förändra, men som du av någon anledning inte lyckas förändra..? Då har jag ett erbjudande för dig!


Sep 16, 2019

113: Hormoner, känslor och vanor. Del: 3

Idag har det blivit dags att dyka djupare i ett av mina "favorit-hormon", Dopaminet! Dopaminet är hormonet som gör oss lycklig, salig och euforisk. Men till skillnad från vad många tror, så utsöndras inte dopamin av sånt vi gör eller är med om.. Dopaminet fungerar...


Sep 13, 2019

BONUS: 7 Dagars-utmaningen

Nu var det dags för en liten utmaning igen! Vad den går ut på förklarar jag i detalj i dagens avsnitt. Det enda ni behöver för att lyckas med den är en kalender, alternativt min app "My Perfect Day", som förövrigt har blivit gratis till viss del! Ni kan nu skapa och följa upp till 5...