Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life Coach

Apr 29, 2019

106: "Giving back"

"The secret to living is giving". Idag ska vi bli lite filosofiska igen och diskutera en av meningarna med livet; nämligen att ge, eller bidra med, något av värde! Välkomna.


Apr 22, 2019

105: Inlärd hjälplöshet

Idag ska vi prata om ett fenomen som är helt och hållet kopplat till, och beroende av, våra begränsande övertygelser. Vi ska prata om något som kallas för "Inlärd Hjälplöshet". Välkomna!


Apr 15, 2019

104: My Perfect Day

För att förändra ditt liv, oavsett område, så MÅSTE du börja med att bryta vanan av att vara dig själv, och det gör du genom att förändra dina dagliga rutiner!! För om vi gör samma saker som vi alltid har gjort, så kommer vi fortsätta få samma resultat som vi alltid har fått! "My...


Apr 8, 2019

103: Om din tid vore pengar.

Tid är det vi alla önskar att vi hade mer av, men trots det, det vi slösar med mest.. Idag blir ett lite mer filosofiskt avsnitt i syfte att öka er medvetenhet för hur ni spenderar, slösar eller investerar, er tid.


Apr 1, 2019

102: 100 avsnitt på 60 min Del:3

Idag går vi igenom de sista fundamentala byggstenarna i personlig utveckling! Vi kommer bland annat tala om vanor, effektivt beslutsfattande, vårt undermedvetna och om ett väldigt effektivt sätt att ta kontroll över sitt känslomässiga tillstånd! Välkomna!