Preview Mode Links will not work in preview mode

The Life Coach

Dec 30, 2019

128: Håll nyårslöftet!

Endast ca 5% av oss lyckas hålla våra nyårslöften..! Så idag ska jag ge er 5 enkla tips på hur ni kan göra för att inte bidra till den statistiken..! Helt enkelt, 5 knep för att lyckas hålla ditt nyårslöfte!! Gott nytt år mina vänner!!


Dec 23, 2019

127: Sluta drick gift..

God Jul allesammans! Idag blir ett väldigt kort avsnitt om att släppa taget om ilska och oförätter! Kan var lägligt så här inför jul och allt.. Välkomna.


Dec 16, 2019

126: 3 sätt att dämpa ångest och stress

Förra veckan gick vi igen 5 sätt att skapa mer lycka, idag ska vi gå igenom 3 sätt att hantera, och minska, ångest och stress! Kan vara användbart i dessa tider, så här precis innan jul och allt.. :) Välkomna.


Dec 9, 2019

125: 5 steg till mer vardagslycka

"Lycka" är nånting som de flesta av oss, på ett eller annat sätt, strävar efter att uppnå i vardagen, men kanske inte alltid lyckas med.. Idag delar jag med mig av 5 konkreta steg som, både på lång och kort sikt, leder till lite mer vardagslycka! Välkomna!


Dec 2, 2019

124: Förväntningar

Idag ska vi prata om en av de mest underliggande faktorerna till känslor som besvikelse, frustration, ilska, uppgivenhet och sorg.. Nämligen våra FÖRVÄNTNINGAR! Jag kommer också utmana er att byta ut era förväntningar mot nånting annat, som TOTALT kommer förändra hur ni känner inför...